BLOG

Mi csinál a BMW egy díszvacsorán? Elnavigál az asztalnál.🍽 Ez a mozaikszó hasznos lehet, mikor egy elegáns (hivatalos) étkezésen veszünk részt, ahol felmerülhet bennünk a kérdés: meddig terjed a felségterületünk? Vagyis mi az, ami hozzánk tartozik az asztalon.

A rólunk alkotott első benyomást, azok számára, akik nem ismernek minket személyesen, egy fénykép közvetíti. Előfordult már olyan, hogy valakivel először találkoztunk és egy fénykép alapján próbáltuk beazonosítani? Úgy nézett ki élőben, mint a fényképen? Mit árul el rólad a fényképed? Az internetes közösségi oldalakon számos olyan profilképpel...

Azt nem vitatja senki, hogy egy mosoly nem csupán javíthatja a hangulatunkat, de megváltoztatja mások hangulatát is, hiszen egy mosolygós ember nagyon pozitív és magabiztos képet sugároz magából.
Az első benyomás az élet minden területén meghatározó, és így van ez az állásinterjúnál is. A munkáltatók olyan emberekkel dolgoznak szívesen, akik...

Nehéz megállni, hogy ne játszunk a hajunkkal, de azt tudtátok, hogy minden alkalommal, amikor megérintjük, egy üzenetet küldünk a világba? Bele sem gondolunk, de ellenkező üzenetet, mint, amit szeretnénk.